Warsztaty cukiernicze z Marleną Andrzejczak


Kiedy: 17:00 – 21:00 Jutro, 12 lutego
Gdzie: Studio Kulinarne Browar Mieszczański, Wrocław, ul. Hubska/44
Zastanawiasz się czym różnią się od siebie beza francuska, szwajcarska i włoska. Czujesz się zniechęcony, bo beza wyszła gumowa?

Na naszych warsztatach przekonasz się o uniwersalności bezy. Zmienisz zdanie na temat poziomu trudności jej wykonania.
Przygotujemy razem roladę bezową z lekkim kremem i owocami, niezwykle lubiane przez dzieci marshmallow, tartę z marakują i bezą włoską, bezowy tort dacquoise, a także kolorowe beziki które świetnie nadają się do dekoracji tortów i innych słodkości.
Więcej na ten temat

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *